Body Collective
Jij bepaalt het resultaat!

PowerSlim

 


Wat is PowerSlim?


PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Hierbij wordt altijd uit gegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.


De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.


Wij kennen deze obstakels maar al te goed. Daarom is het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is geen  dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding.


Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijf ik je nog een jaar lang gratis begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden. Om jouw nieuwe, koolhydraatarme levensstijl voort te zetten en in balans te blijven, is er een unieke productlijn ontwikkeld; PowerSlim Balance. 

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.


Alle voordelen op een rijtje:

- Deskundig advies

- Lekkere producten

- Gezond voedingspatroon

- Makkelijk vol te houden

- Volwaardige, eiwitrijke voeding

- Behoud van spiermassa

- Nazorgtraject gewichtsbehoud

- Ontwikkeld door diëtisten

- In balans blijven